AHN Marbella

SENASTE NYTT!

Säsongens sista fredagsmiddag är nu på fredag den 31/3. Vi träffas 20.00 på Restaurang Ancora – anmälan till Bea senast torsdag (bea.lundh@outlook.com) Har ni möjlighet så anmäl er gärna tidigare för Ancoras planering.

Festkommittén hälsar alla välkomna till Säsongsavslutning med middag tisdagen den 4 april klockan 16.00. Plats och övrig information kommer vi att återkomma med ✨

Onsdag 29 mars är det dags för partävling i Boule med grillade hamburgare som ”avslutning”. Anmälan till Bea (bea.lundh@outlook.com). All information finns under Aktiviteter / Boule tävlingar. Ni är välkommen även om ni inte vill delta i spelet men anmälan måste ändå ske så att vi har hamburgare så att det räcker till alla.

På måndag 27/2 kl. 13.00 startar vi upp med Strandboule – vi träffas och spelar på stranden nedanför Fyren. Alla tar med sina egna klot men ni är självklart välkomna även om ni inte vill delta i spelet. De som vill fikar tillsammans på caféet intill efteråt. Henrik W kommer att finnas på plats och hoppas att ni har lust att komma med och spela. Inställt 20/3 eftersom vi har paella i parken.

Vi kör igång med ”Spanska för nybörjare” med fokus på det som är användbart i vardagslivet – vi träffas på måndagar i anslutning till fikat på Cripan med start den 6 mars. Läs mer under Aktiviteter / Spanska för nybörjare där även all ”kurslitteratur” finns.

För er som har lite förkunskaper har vi kört igång med ”Prata Spanska” på torsdagar kl. 17.00. Dessa träffar sker via ”Zoom” möten. Läs mer under Aktiviteter / Prata Spanska.

Aktivitetsuppdateringar
Vi har säsongens sista fredagsmiddag 31/3 Det börjar även närma sig ”sommaruppehåll” för våra aktiviter:

Plumpen avslutas den 30/3 – damlunchen kommer fortsätta lite längre men ytterligare information om det kommer. Boulen och Bridgen kommer att fortsätta fram till och med 5/4.

Måndagsfikat på Cripan och Spanskan kommer att fortsätta april ut.

Eftersom inte alla medlemmar har tillgång till Facebook kommer vi att ha en kort ingress här på startsidan med rubriken ”Senaste nytt” så att du som medlem snabbt kan se om det är något nytt som hänt eller händer. Men håll ändå koll på Aktivitetskalendern så att du inte missar något.

Vi har nu, i mån av plats, möjlighet att delta på aktiviteter hos AHN Nordico Cultural, ”Casitan” i Nueva Andalucia. Gå in på deras hemsida www.casitan.se och boka den aktivitet ni är intresserade av enligt anvisningar. Vi betraktas som gäster och får en bekräftelse om det finns plats på respektive aktivitet.

Något att tänka på: När vi har aktiviteter och det förekommer en avgift är det väldigt bra om ni har jämna kontanter med er.

Nu hoppas vi på en fortsatt fin och trevlig vårsäsong!

Många hälsningar från Staffan Ekwall/Ordförande.


Håll fortsatt koll på vad som händer via era ambassader/utrikesministerier

  • För Sverige: www.swedenabroad.se
  • För Finland: www.um.fi/forsta-sidan
  • För Norge: www.regjeringen.no
  • För Danmark: www.um.dk

Kommande aktiviteter

27/03 – Fika på Cripan

27/03 – Vi lär oss spanska

29/03 – Parboule - Tävling

29/03 – Boule

29/03 – Bridge

29/03 – Bridge

30/03 – Plump och Damlunch

30/03 – Prata spanska - träning via Zoom möten

31/03 – Boule

31/03 – Säsongens sista fredagsmiddag

03/04 – Fika på Cripan

03/04 – Vi lär oss spanska

04/04 – Säsongsavslutning med middag

05/04 – Boule

05/04 – Boule

05/04 – Bridge

06/04 – Prata spanska - träning via Zoom möten

07/04 – Grillning efter boulen

10/04 – Fika på Cripan

12/04 – Boule


Länkar till våra populära tidningar

Svenska Magasinet
SK Sydkusten
ensueco
norskemagasinet
Ladanesa