AHN Marbella

SENASTE NYTT

Kommande aktiviteter:

Säsongsavslutning

Tack att så många ville komma till vår senaste trivselkväll. Mitt försök med att servera lax blev tydligen uppskattat. Kruxet med catering är att kunna hålla fisken varm till serveringen utan att den blir torr och tråkig. Det funkade vad jag kan förstå. Då mitt lilla försök föll väl ut, kan vi servera fisk vid andra tillfällen i framtiden.
Men trevligheterna tar inte slut än. Tisdag den 2 april blir det avslutningsmiddag på Sirocco som ligger i gränden mellan Garum och hotell Puerto Azul. Anmälan och val av varmrätt ska vara bea.lundh@outlook.com senast fredag den 22/3 
Meny och pris hittar man under Aktiviteter/säsongstart/avslut.
Glada hälsningar Evy och Festkommittén
 

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

De sista datumen för de olika aktiviteterna är.        

Boksamtal den 21 mars.        

Cripan den 25 mars.

Bridge den 10 april. 

Plumpspel den 11 april.                                                                                 

Genomförda aktiviteter.

Föredrag har hållits till medlemmarnas stora nöje och nytta. Mats och Richard Björkman samt Thomas Gustafsson var några av föredragshållare.

Goda semlor avnjöts i Parken, återigen lyckades festkommittén göra sitt bästa för våra medlemmar. 

-Årsmötet samlade närmare närmare 50 medlemmar. Efteråt så hade Festkommittén dukat upp till en mycket god middag och allt avslutades med ett lotteri med fina priser.

-Tisdagen den 6 feb var vi närmare 40 åhörare som fick ta del av Britt-Marie Boudries berättelser om varför hon reser, hur hon reser, hur hon förbereder sina resor och hennes möten med människor och miljöer.

-Vinprovning med Anette hölls med stor behållning med 5 feb vi fick lära oss hur olika produkter passar eller inte passar med vin.

-Tisdagen den 12 dec gick kvällspromenaden genom Marbella och vi avslutade med en delikat Paella hos Antonio på El Patio de Maria 

-Bussresan till Málaga och de vackra ljusspelen genomfördes i lätt duggregn men med gott sinne. En trevlig kväll bland många glada människor med Jul i sinnet.

-Stadsvandrigen  den 29 nov blev mycket uppskattad av deltagarna som fick lära sig mycket om Marbella.

-Tisdagsvandringen den 28 november genomfördes i by Istán som tog oss utefter vattenleder till fantastiska utsiktsplatser. 

-Fredagen den 24 november avåts vår uppskattade Räkfrossa med god aptit och trevliga samtal. 

-Den 21 november höll Mats Björkman ett uppskattat föredrag för dryga 30 personer i kongresshallen. Tema Spanien i dag.               

-Vi har nu genomfört den uppskattade bussresan till Málaga, den 18/11 vi var 26 personer som njöt av en heldag i denna vackra stad. 

-Trivselkvällen den 10 November med Temat Spanien genomfördes på bästa sätt med god mat och goda samtal.

-Bussresan den 31 oktober då vi besökte en korkfabrik i byn Almoraima och ett pampigt hotell innan vi, i byn Jimena de la Frontera, inmundigade en riklig måltid under glada samtal.

 
 

AKTIVITETSUPPDATERINGAR

Håll utkik inför vårens olika aktiviteter.

Eftersom inte alla medlemmar har tillgång till Facebook kommer vi att ha en kort ingress här på startsidan med rubriken ”Senaste nytt” så att du som medlem snabbt kan se om det är något nytt som hänt eller händer. Men håll ändå koll på Aktivitetskalendern så att du inte missar något.

Vi har nu, i mån av plats, möjlighet att delta på aktiviteter hos AHN Nordico Cultural, ”Casitan” i Nueva Andalucia. Gå in på deras hemsida www.casitan.se och boka den aktivitet ni är intresserade av enligt anvisningar. Vi betraktas som gäster och får en bekräftelse om det finns plats på respektive aktivitet.

Något att tänka på: När vi har aktiviteter och det förekommer en avgift är det väldigt bra om ni har jämna kontanter med er.


Håll fortsatt koll på vad som händer via era ambassader/utrikesministerier

    • För Sverige: www.swedenabroad.se

    • För Finland: www.um.fi/forsta-sidan

    • För Norge: www.regjeringen.no

    • För Danmark: www.um.dk


Kommande aktiviteter


Länkar till våra populära tidningar

Svenska Magasinet

SK Sydkusten

ensueco

norskemagasinet