Vandring

När

24/01    
11:00 f m - 3:00 e m

Event Type

Hej alla vandringssugna,

Nu är det dags för årets första vandring. Vi väljer en lättare vandring den här gången – konditionen efter alla helger kanske inte medger några större strapatser 😊.

Tisdagen den 24/1 är ni välkomna till en cirkulär vandring längs sendero Acequias del Guadalmina med en sträcka på 4,5 km. Starten ligger vid parkeringen intill kapellet vid Mercadillo Benahavis (tjuvarnas marknad), några kilometer innan Benahavis by.

Vi kommer att gå på en asfalterad gångväg, samt längs en levadastig. Har vi tur så har fåglarna vaknat och bjuder på en härlig fågelsång. Vi intar vår medhavda matsäck utefter levadan.

Efter det att vi passerat golfbanan ”el Higueral” går vi längs en stig med grus och sten – inga större höjdskillnader men några backar finns det.

Vi behöver transporteras i bilar så vid anmälan behöver du ange om du har bil och om det finns plats för ytterligare passagerare i bilen så ange hur många platser som finns tillgängliga.

Så först till kvarn för er som inte har egen bil! Vi föreslår en kostnad på 3 euro till chauffören för varje passagerare. Vi utgår kl 11.00 från Carrefours parkering (fd Supersol) mitt emot Lidl.

För de som vill ta sig direkt till utgångspunkten så går det självklart bra men meddela ändå att ni kommer att delta under vandringen.

Anmälan till Eva och Staffan Ekwall.

E-mail: eva.ekwall@outlook.com Mobil: Eva +46 738 12 60 62  Staffan +46 70 550 24 20

Välkomna!